Hoe werkt het?

Welkom bij Catering Henk Deuling. Wij werken vanuit onze ambachtelijke slagerij in Winschoten. Hier wordt al het lekkers geproduceerd om vervolgens in Groningen en Drenthe te bezorgen. Met onze bezorgservice wordt samen eten lekker makkelijk.

Met meer dan 35 jaar ervaring regelen wij een perfecte barbecue of buffet door heel Noord Nederland voor thuis of op het werk.

Bestellen

Bestellen kan 2 dagen van te voren tot 13:00 uur. U kunt ook telefonisch een bestelling doorgeven op 0597-425015 of 06-53394785

Bestelproces
  • Bekijk het assortiment en maak uw keuze.
  • Vul het aantal personen in en/of aanvullende arrangementen waarvoor u wilt bestellen en klik op “Bestellen”.
  • Vul uw persoonlijke gegevens, telefoonnummer, afleveradres in. Geef uw gewenste bezorg of ophaaldatum door in het veld “Opmerkingen”.
  • Zodra wij uw bestelling ontvangen sturen wij u de bevestiging per e-mail.
  • U betaald contact of met PIN tijdens het afhalen in de winkel of thuis tijdens het afleveren van uw bestelling.
Betalen

U kunt bij aflevering contact of met de PIN betalen bij onze chauffeur of tijdens het afhalen van uw bestelling.

Ophalen goederen
Wij halen de goederen in overleg meestal de volgende dag weer op, het mag ook gestald worden in b.v. de carport, schuur, achter het huis ect. Waar wij het kunnen ophalen. Alles mag uiteraard vuil retour.
Berzorgingsgebied

Wij leveren in de provincie Groningen en Drenthe. Binnen een straal van 40km vanaf Winschoten is de levering gratis. Buiten een straal van 40km rekenen we een kleine vergoeding.

Call Now Button