Zakelijk

Catering Henk Deuling verzorgd regelmatig een zakelijk buffet of barbecue voor bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van zakelijke feesten. Zo kunnen we een overheerlijke bedrijfsbarbecue of buffet voor kleine én grote groepen verzorgen. Of uw bedrijf nu vijftien, honderdzestig of vijfhonderd medewerkers heeft, de barbecue of buffet kan van begin tot eind geregeld worden door Catering Henk Deuling. Dat houdt in: Ambachtelijk vlees uit eigen slagerij, verse eigen gemaakte salades, serviesgoed, sauzen, stokbroden, kruidenboter en geen afwas!

Alles geregeld, onbezorgd genieten

Compleet verzorgd betekent ook écht dat alles geregeld kan worden. Vraag eenvoudig een offerte aan met de voorkeuren en wij komen met een passende offerte die tegemoet komt aan uw wensen. Wij houden tevens rekening met glutenvrije, vegetarische en halal wensen.

Catering Henk Deuling maakt het voor u mogelijk. Wij maken samen eten namelijk lekker makkelijk! De organisatie van dergelijke feesten doen wij volledig in eigen beheer waardoor wij zeer flexibel zijn en snel kunnen inspringen op uw wensen en behoeften. Wij hebben al voor vele klanten prachtige en grote bedrijfsbarbecues op maat mogen regelen. Ook voor bedrijfsfeesten en evenementen bent u dus bij ons aan het goede adres.

Bij een feestje hoort natuurlijk ook drank. Drankpakketten worden op maat gemaakt omdat geen enkele evenement of feestje het zelfde is, hiermee haalt u alles in huis wat u nodig heeft om een zorgeloos feestje te kunnen geven.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan naar de mogelijkheden?

Call Now Button